SLG TradingOns assortiment

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. In ons ruime assortiment vindt u producten van veel verschillende topmerken. Pannensetten, bak- en braadpannen, bestekcassettes, serviezen en alle benodigde toebehoren: Bij ons bent u aan het juiste adres! Onderstaand hebben wij een overzicht geplaatst en kunt u voor meer info de bijbehorende website bekijken. Uiteraard kunt u ons ook ten alle tijden bereiken via de contact pagina!

Bestellen

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze producten? Uiteraard bent u bij ons welkom op één van de beurzen. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om uw bestelling af te handelen via internet! Via de contact pagina kunt u ons uw bestelling en/of vragen doorgeven. U zult van ons een reactie krijgen met de nodige info en de bestelling zal spoedig bij u thuis bezorgd worden. Producten ontvangt u voor de actuele prijs en de verzendkosten volgens de tarieven van TNT Post, tenzij anders overeengekomen. De verzending kan voldaan worden onder rembours of met vooruitbetaling.

Onze merken

 

Sola

Sola

Nu bij ons de exclusive besteklijn met korting tot 70% en de GREEN KITCHEN bak-, braad-, koekenpannen en wokken met keramische anti-aanbaklaag. 100% Krasvast. Alle warmtebronnen en vaatwasmachine bestendig, milieuvriendelijk en 100%gifvrij.

BK

B.K.

Diverse kooksetten, betaalbare kwaliteit.

Habonne

Habonne

De top in complete kooksetten, wokken en alle denkbare kookaccesoires.

Bredemeijer

Bredemeijer

Topkwaliteit! Dubbelwandige theepotten en thermoskannen. Al jaren Nederlands beste!!!

Leopold

Leopold

Exclusieve accessoires.

Zilverstad

Zilverstad

Exclusieve kinderbestekken en accessoires.

CS Kochsysteme

CS Kochsysteme

Bestekcassettes, messen en accesoires.

BRK

BRK

Topkwaliteit uit Duitsland. Snelkookpannen, bestek, messen en kinderbestek. Kortingen tot 50%!

 

SLG Trading
www.uwkookwinkel.nl
Copyrights 2007 - Alle rechten voorbehouden - Groot Webdesign
Sola   Habonne   BK Pannen en bestek en kookbenodigdheden   Bredemeijer