SLG TradingBakken en braden zonder boter of vet!
De gezonde manier van bakken!

Bij ons verkrijgbaar: Een zeer uitgebreid assortiment bak- en braadpannen van topfabrikanten.

Sola Fair Cooking koekenpannen

De Koekenpan Fair Cooking heeft een handvat dat lekker in de hand ligt. Hierin bak je vlees, vis of een lekker eitje. Deze compacte koekenpan is ideaal voor zowel kleine als grotere gerechten of als je eens alleen voor jezelf hoeft te koken. Gewoon zo’n makkelijk pannetje dat je ook nog eens snel schoonmaakt. De Fair Cooking serie is de meest hoogwaardige bak/braadpannenserie die Sola tot nu gemaakt heeft. Wat deze pannen uniek maakt is de combinatie van de gegoten aluminium vorm, de geavanceerde Greblon antistick coating en de meegegoten steelbevestiging. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. De gegoten aluminium behuizing is extra dik om zorg te dragen voor een goede warmteverdeling (geen hotspots!), ook blijft deze hierdoor vormvast bij snelle temperatuurwisselingen. In de bodem is RVS plaatstaal verwerkt om een goede werking op inductie te garanderen. Het aluminium warmt snel op zodat u tot wel 40% energie bespaart! Dankzij de meegegoten steelbevestiging is de steel extra stevig verankerd, wel zo veilig! De nieuw ontwikkelde Greblon antistick coating is milieuvriendelijk geproduceerd zonder schadelijke PFOA deeltjes, is extra hard en heeft zeer goede anti aanbak eigenschappen, gebruik van olie of boter is (bijna) niet meer nodig. De coating kan temperaturen aan tot wel 250°C. Met deze pannen schaft u een topproduct aan, waar u jarenlang de lekkerste maaltijden in zult maken.

          

Sola Stonehenge Line koekenpannen

Koekenpannen zijn meestal de pannen die je het vaakst gebruikt. De Stonehenge Line koekenpannen zijn voorzien van anti-stick coating in hardsteen decor met excellente antikleef eigenschappen. Deze koekenpannen van de Stonehenge Line hebben een handvat dat lekker in de hand ligt. Hierin bak je vlees, vis of een lekker eitje. Deze compacte koekenpan is ideaal voor de kleinere gerechten. Gewoon zo’n makkelijk klein pannetje dat je ook nog eens snel schoonmaakt. De pannen zijn gemaakt van aluminium en mogen op alle hittebronnen gebruikt worden. Bovendien kunnen ze ook in de vaatwasser.

 

Bialetti: Koekenpannen, hapjespannen en wokken.

GiotteType: Giotto
Gepatenteerde anti-aanbaklaag met handgreep. Bevat een uniek design. Gegoten aluminium koeken- en hapjespannen en wokken met een krasvaste anti-aanbaklaag. Deze zijn geheel vaatwasmachinebestendig en mogen in de oven verwarmd worden tot 230 graden! Tevens voorzien van een siliconen handgreep, dus altijd koud!!!! In deze pannen mag u ook met metalen voorwerpen roeren.
Koekenpannen zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 20, 24, 28 en 32 cm.
De wokpan in 28 cm.
Te gebruiken met alle warmtebronnen uitgezonderd induktie koken.
Prijzen vanaf 15 euro, laagste prijs garantie!!!!


iiType: Impact induktion
Gelijk aan het type 'Giotte' maar ook geschikt voor induktie koken.
Prijzen vanaf 20 euro!

 

EdgType: Every Day grilpannen
Gietaluminium grilpannen met afneembare greep, krasvast en vaatwasmachine bestendig.
Beschikbaar in de maten: 24x24, 20x20, 28x28 en 28x32.

 

Sola

Voor horeca en grootverbruiker, vraag om vrijblijvende informatie.

SLG Trading
www.uwkookwinkel.nl
Copyrights 2007 - Alle rechten voorbehouden - Groot Webdesign
Sola   Habonne   BK Pannen en bestek en kookbenodigdheden   Bredemeijer